Årets artister 2021

Stein Torleif Bjella

Bjella er en av våre aller største visekunstnere. Han leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. I. april 2020 kom Bjellas 6. soloalbum; «Øvre-Ål Toneakademi» som ble mottatt med strålende anmeldelser. Det er bare å glede seg til et dykk ned i Bjellas låtunivers: Sørgmodig glede og romantisk hjartesorg.

Hedvig Mollestad Trio

Ding Dong. You’re Dead er trioens fantastiske tittel på det nyeste albumet, som kom i vinter. Og fantastisk var også anmeldelsene, med en rekke seksere og store ord. Men mest av alt er trioen et live-band. Med jazzy, rocka, tung beat, og pumpende bass, ispedd uventede musikalske sprell. Som vi gleder oss til å høre Hedvig Mollestad Trio langt til skogs!

Anton Ruud Trio

Anton Ruud gjør låtskriving til en kunst. Om selvopplevde, eller helt oppdiktede, historier. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, tar deg med til mørke barer såvel som skogen og fjellet. På Gigg i Gokk stiller han med et trioformat med blant annet sin faste våpendrager Arne Skagen på gitar. Her blir det magi i skogen.

The Cavebones

The Cavebones er, og har alltid vært, en vilt live-band med eksentriske kostymer og teatralske opptredener. Har du sett dem, glemmer du det aldri. En uhemmet orgie av sceneantrekk og personligheter hvor 50-tallets rockabilly, 60-tallets garage and 70-tallets punk tar helt av! The Cavebones er: Jo Espen Johansen, Kåre Pedersen, Dag F. Gravem, Theodor Kristensen og Freddy Blomberg.