TRANSPORT

Det er ingen parkeringsmuligheter på festivalområdet. Derfor settes det opp busser som går i skyttel Jaren stasjon – Brandbu sentrum – Åstjern – Lygna. Se rutetabell under.

Veiene opp til Åstjern vil være stengt for vanlig trafikk under arrangementet. Fredag stenger veiene fra kl. 16.00 og lørdag stenger veiene kl. 15.00. Det vil være enveiskjøring fra Brandbu mot Eina hele helgen.

NB: Oslobussen er merket Gigg i gokk/Åstjern. Plattform 4 (dette kan bli endret – følg med).

Stoppesteder
Oslo: Oslo Bussterminal – (Oslobussen)
Roa: Lunner Rådhus (nordgående busstopp) – (Oslobussen)
Gran: Gran Stasjon – (Oslobussen)
Jaren: Jaren Stasjon
Brandbu: Sirkusplassen ved Kiwi
Lygna: Parkeringsplassen på nordsiden av bensinstasjonen

OVERNATTING & MAT

Man kan ta med eget telt og slå det opp på anviste plasser på festivalområdet, og det er gratis. Eller man kan leie seg et lavvotell, hvis man er en liten gjeng. I disse er det fem feltsenger og bare sovepose/dyne og pute må medbringes. Prisen for leie av lavvotell er kroner 3875 fra fredag til søndag. Bestilling av lavvotell på Hoopla.

Øyvind Mortensen er vår festivalkokk. Øyvind har erfaring fra en rekke festivaler, som Øya. Han lover smakfull og variert skogs/streetfood-mat, med vegetarianer/veganer-alternativer. Det vil også bli tilbud om frokost lørdag og søndag.

OM ÅSTJERN

Åstjern ligger idyllisk til 575 moh på Hadelandsåsen, mellom Brandbu og Eina. Her er det mer enn fem kilometer til nærmeste nabo. Stedet eies av Brandbu og Tingelstad Almenning, og drives av Monica Celius og Eystein Hagen. Til daglig er Åstjern et sted for selskaper, seminarer og samlinger. På Åstjerns nettsider kan du lese mer.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Gigg i gokk arrangeres av GIG-foreningen, som består av Eystein Hagen og Monica Celius – som driver Åstjern, og Kim Aleksandersen – som er medeier i Aleksandersen Lyd & Lys.

Vi samarbeider med Lavvoutleie.no, Brandbu og Tingelstad Almenning, Musikk-kjeller’n og UngHadeland.